Loopbaan en carrière-ankers

Doel: Veel vrijheid nodig in je werk? Wil je vooral je idealen kwijt? Ben je steeds weer toe aan nieuwe uitdagingen of zoek je juist zekerheid? Met de carrière-ankers ontdek je welk type werk het beste bij jou pas. Je hebt her en der gewerkt, diverse vaardigheden ontwikkeld, geproefd aan verschillende functies en plotseling ga je twijfelen. Je kunt en weet nu wel van alles, maar intussen weet je niet meer wat echt bij jou past! Welke taken en functies zou je, als je kon kiezen, voortaan eigenlijk niet meer willen uitvoeren? En welke kenmerken mogen er in de rest van je loopbaan per sé niet ontbreken? Om dit soort vragen te kunnen beantwoorden, ontwikkelde de Amerikaan Edgar Schein de theorie van de carrière-ankers.

 

Inhoud:

 

In deze workshop gaat u na het invullen van de test van Schein op zoek naar uw favoriete carrière anker. Verder kijken we wat de effecten er van zijn in uw loopbaan.

Samen met anderen komt u tot misschien wel heel verrassende constateringen.

 

Toepassing / resultaat:

 

Op zoek naar een nieuwe stap in uw loopbaan en u wilt een bewuste keuze hiervoor kunnen maken dan moet u weten wat uw  ankers in uw loopbaan zijn.

 

TC00M45
TRAININGSCODE
1 dagdeel
DAGBESTEDING
EUR 275,00
INVESTERING
Mijn trainingen Geselecteerde trainingen
Je hebt geen trainingen geselecteerd.
Neem contact op We staan u graag te woord!
We zijn tijdens kantooruren te bereiken op (070) 394 87 38.
» Contactformulier
Website
Over Tocoteam
Volg Tocoteam op:
Tocoteam
Groningsestraat 193
2587 PD Den Haag
Tel: 070-394 87 38
hansriebroek@tocoteam.nl
www.tocoteam.nl


BTW-nr: NL085816619B01
KvK-nr: 69512701

Statutair gevestigd te:
's-Gravenhage