Mindfulness kennismaking

Doel: Met deze workshop zet u op een zeer praktische manier een belangrijk stap in uw persoonlijke effectiviteit en zich goed voelen. De druk op managers en medewerkers in de organisatie wordt steeds groter. Met minder mensen, meer werk doen in minder tijd. En dan ook nog omgaan met allerlei veranderingen. Na een drukke dag met veel ‘gedoe’ komt u nog wel eens moe thuis komt met dat onvoldane gevoel van: “Wat heb ik nu toch eigenlijk allemaal gedaan?”. Wilt u liever vanuit overzicht, rust en helderheid ook in lastige situaties effectievere keuzes maken en zekerder handelen? Dan is deze workshop zeker iets voor u.

Inhoud deel 1:

 

Mindfulness staat voor: ‘het met open aandacht volledig aanwezig kunnen zijn in het hier en nu’ om van daaruit effectief te handelen. Van ‘druk-Doen naar bewust-Zijn’, dat is waar het om gaat. Volle opmerkzaamheid, onverdeelde aanwezigheid en moeiteloze aandacht zijn kernwoorden. Mindfulness is een aanpak die zijn oorsprong vindt in het boeddhisme en gecombineerd is met inzichten en methodieken uit de westerse psychologie. Wetenschappelijk onderzocht, heeft het inmiddels zijn grote waarde bewezen bij het verhogen van persoonlijke kracht, effectiviteit en persoonlijk welbevinden.

 

Welke resultaten bereikt u

·        U weet wat Mindfulness inhoud

·        U zet de eerste stap in het beheersen van  praktische Mindfulness technieken en kunt die toepassen in uw eigen werk


TC00M81
TRAININGSCODE
1 dagdeel
DAGBESTEDING
EUR 275,00
INVESTERING
Mijn trainingen Geselecteerde trainingen
Je hebt geen trainingen geselecteerd.
Website
Over Tocoteam
Volg Tocoteam op:
Tocoteam
Groningsestraat 193
2587 PD Den Haag
Tel: +31 6 510 515 41
hansriebroek@tocoteam.nl
www.tocoteam.nl


BTW-nr: NL001309779B84
KvK-nr: 69512701

Statutair gevestigd te:
's-Gravenhage