Timemanagement

Nogal wat mensen kunnen effectiever omgaan met hun tijd. Ze doen dingen door elkaar, laten zich afleiden door klusjes tussendoor en ze organiseren de tijd te weinig. Dit kan leiden tot druk en stress. In die gevallen is het aan te raden om te investeren in timemanagement. Immers, wie de tijd efficiënt indeelt, werkt effectief en zorgvuldig, daar is timemanagement voor.

 

Doel

U heeft inzicht in uw communicatiegedrag wat betreft afspraken, planning en agenda. U weet timemanagement aan te wenden om effectiever om te gaan met de beschikbare tijd.

 

Doelgroep

Allen die weinig tot geen tijd lijken te hebben, het overzicht in hun agenda kwijt zijn en soms het idee hebben dat een dag te weinig uren heeft. Voor mensen die willen leren hoe ze prioriteiten stellen en hoe ze beter om kunnen gaan met hun tijd, is Timemanagement natuurlijk ook uitermate geschikt.

 

Programma

In Timemanagement leert u het eigen primaire gedrag te herkennen en wordt u bewust van het feit dat u met kleine veranderingen grote stappen kunt maken. Bewezen theorieën en praktijkvoorbeelden geven u ‘tools’ waarmee u via communicatie invloed krijgt op uw agenda, planning en afspraken. U krijgt een beeld waar uw tijd aan opgaat en u leert gewoonten die u onnodige stress bezorgen, te veranderen.

 

Reacties

‘Alle onderdelen die ik verwachtte, kwamen terug. Ik had niet verwacht zoveel rollenspellen te doen. Ik heb daar erg veel van opgestoken.’

‘De training biedt veel ruimte voor praktische oefening. Door de kleine groep is alles laagdrempelig en dat geeft een veilige sfeer.’

 

Praktische informatie

Timemanagement is met open inschrijving en in company te volgen. 

TC00021
TRAININGSCODE
2 dagdelen
DAGBESTEDING
EUR 550,00
INVESTERING
Mijn trainingen Geselecteerde trainingen
Je hebt geen trainingen geselecteerd.
Neem contact op We staan u graag te woord!
We zijn tijdens kantooruren te bereiken op (070) 394 87 38.
ยป Contactformulier
Website
Over Tocoteam
Volg Tocoteam op:
Tocoteam
Groningsestraat 193
2587 PD Den Haag
Tel: 070-394 87 38
hansriebroek@tocoteam.nl
www.tocoteam.nl


BTW-nr: NL085816619B01
KvK-nr: 69512701

Statutair gevestigd te:
's-Gravenhage