coachen van medewerkers

Coachend leiderschap blijkt een uitstekend middel te zijn om medewerkers te motiveren, te inspireren en te helpen in hun verdere ontwikkeling. De training gaat in op de vraag wat coachen eigenlijk is en hoe je als leidinggevende vaardigheden ontwikkelt om te coachen. Ook komen de verschillen tussen de rol van leidinggevende en coach aan bod evenals de verschillende vormen van coaching. Een ander aandachtspunt is grensbewaking tussen de rol van leidinggevende en die van coach. De training leert patronen te herkennen bij de eigen persoonlijkheid en de ander.

 

Doel

U heeft inzicht in coaching en u ontwikkelt vaardigheden om te kunnen coachen. U weet uw rol als leidinggevende en die van coach te scheiden en de grens tussen beide te bewaken. U weet welke patronen een rol spelen bij uzelf en anderen en kunt die herkennen.

 

Doelgroep

De training is geschikt voor iedere leidinggevende die zijn leidinggevende vaardigheden wil uitbreiden

 

Programma

Het programma beslaat één blok van twee aaneengesloten dagen. Naast het theoretische gedeelte komt de praktijk ruim aan bod via diverse rollenspellen. Met name de verschillende vormen van coachen en de daarbij passende werkwijze zal u duidelijk worden.

 


TC00004
TRAININGSCODE
4 dagdelen
DAGBESTEDING
EUR 1140,00
INVESTERING
Mijn trainingen Geselecteerde trainingen
Je hebt geen trainingen geselecteerd.
Website
Over Tocoteam
Volg Tocoteam op:
Tocoteam
Groningsestraat 193
2587 PD Den Haag
Tel: +31 6 510 515 41
hansriebroek@tocoteam.nl
www.tocoteam.nl


BTW-nr: NL001309779B84
KvK-nr: 69512701

Statutair gevestigd te:
's-Gravenhage