Bedrijfsprofiel

Home » Over Tocoteam » Bedrijfsprofiel
De publieke sector. Onze oorsprong. Omdat we er uitstekend thuis zijn, we spreken de taal, we kennen de ‘ins’ en ‘outs’, pakken we talloze en uiteenlopende overheidsvraagstukken op. Onze oplossingen met de vraagstukken ziet u terugkomen in veel van onze doelgerichte advies‐ en opleidingsprogramma’s. Organisaties buiten de publieke sector weten deze programma’s steeds meer op waarde te schatten.

Duurzaam
In onze advisering, coaching en training concentreren we ons op de aandachtsgebieden Communicatie, Personeel & Organisatie. We helpen u ‐persoonlijk en betrokken‐ om uw ambities daarin succesvol te verwezenlijken. Het principe van de menselijke maat staat daarbij in ons denken en doen centraal. Hoe groot en complex de structuren van een organisatie soms ook zijn, iedere organisatie is uiteindelijk het resultaat van de mensen. Mensen die inspiratie en prikkels nodig hebben, maar soms ook een zachte dwang. Alleen met dit besef is het volgens ons mogelijk om duurzame veranderingen in uw organisatie aan te brengen.

Specifiek
We adviseren, begeleiden en trainen medewerkers en management. Allereerst vergaren we diepgaand inzicht in de wensen en behoeften van u, onze opdrachtgever. Iedere organisatie is immers anders en vraagt om een andere aanpak. Juist omdat we een kleiner bureau zijn, geven we u persoonlijk aandacht. We helpen u om uw ideeën verder uit te werken en uw plannen meer concreet te maken. We kiezen deskundig en onafhankelijk voor alleen de methoden en oplossingen die het beste aansluiten op uw specifieke situatie. We inspireren kortom mensen en organisaties om zich verder te ontwikkelen. Ervaar onze deskundigheid, inspiratie en verbondenheid op weg naar uw succes.
Mijn trainingen Geselecteerde trainingen
Je hebt geen trainingen geselecteerd.
Neem contact op We staan u graag te woord!
We zijn tijdens kantooruren te bereiken op (070) 394 87 38.
» Contactformulier
Website
Over Tocoteam
Volg Tocoteam op:
Tocoteam
Groningsestraat 193
2587 PD Den Haag
Tel: 070-394 87 38
hansriebroek@tocoteam.nl
www.tocoteam.nl


BTW-nr: NL085816619B01
KvK-nr: 69512701

Statutair gevestigd te:
's-Gravenhage