Nieuws

Home » Over Tocoteam » Nieuws » Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness - De vaardigheid om uzelf te blijven concentreren in alle drukte om u heen.
 
De druk op managers en medewerkers in organisaties wordt steeds groter. Met minder mensen, meer werk doen in minder tijd. En dan ook nog omgaan met allerlei veranderingen.
Desk sharing, flexwerken of  het nieuwe werken vraagt veel van uw concentratie. Het omgaan met verstoringen op het werk is geen incident meer maar steeds meer een gewoonte geworden. Na een drukke dag met veel ‘gedoe’ komt u moe thuis met dat onvoldane gevoel van: “Wat heb ik nu toch eigenlijk allemaal gedaan?”.

Wilt u liever vanuit overzicht, rust en helderheid ook in lastige situaties uw flexibiliteit en creativiteit behouden, effectievere keuzes maken en zekerder handelen?  In een dag maakt u kennis met Mindfulness en maakt u zich de basis principes en vaardigheden snel eigen. En u bent in staat de volgende dag uw nieuwe vaardigheden direct toe te passen en te genieten van een betere concentratie in een onrustige omgeving.

Wat doen we in de workshop?
Wij leren u ‘het met open aandacht volledig aanwezig kunnen zijn in het hier en nu’. Van ‘druk-Doen naar bewust-Zijn’, om van daaruit effectief te handelen dat is waar het om gaat. Mindfulness is een aanpak die zijn oorsprong vindt in het boeddhisme en gecombineerd is met inzichten en methodieken uit de westerse psychologie. Wetenschappelijk onderzocht, heeft het inmiddels zijn grote waarde bewezen bij het verhogen van persoonlijke kracht, effectiviteit en persoonlijk welbevinden. U hoeft niet bang te zijn voor een wat vage workshop. Mindfulness is een concrete techniek die door iedereen in elke omstandigheid is toe te passen. Theorie en toelichting zijn hierbij ondersteunend. Oefenen, ervaren en het je eigen maken staan centraal.

Meldt u aan en geniet van de mogelijkheden die Mindfulness u kan bieden.Wij geven regelmatig deze workshop.  De workshop duurt een dag en voor koffie / thee, lunch en frisdrank wordt gezorgd.
Kijk voor meer informatie in ons trainingen overzicht.
 
 
Mijn trainingen Geselecteerde trainingen
Je hebt geen trainingen geselecteerd.
Website
Over Tocoteam
Volg Tocoteam op:
Tocoteam
Lissenvaart 12
2724 SH Zoetermeer
Tel: +31 6 510 515 41
hansriebroek@tocoteam.nl
www.tocoteam.nl


BTW-nr: NL001309779B84
KvK-nr: 69512701

Statutair gevestigd te:
's-Gravenhage