Nieuws

Home » Over Tocoteam » Nieuws » Masterclass Roos van Leary

Masterclass Roos van Leary

Masterclass 'de Roos van Leary' 

Nog even opfrissen: de Roos van Leary is het communicatiemodel waarmee je gedragspatronen bij anderen kan analyseren en jij jouw eigen gedrag bewust kan inzetten om zo te beïnvloeden.
                                            

Hoe handig is het niet om goed om te kunnen gaan met anderen, die je belemmeren in de goede samenwerking? We kennen ze allemaal wel, die autoritaire chef, of die moeilijke medewerker, of die zeurderige collega die niets wil en telkens “ja-maar” roept, of die vriend(in) die op elk voorstel “ja” zegt, maar waar je toch niet helemaal zeker van bent, of die kennis die altijd in het middelpunt van de belangstelling wil staan en het altijd net iets beter weet dan jijzelf. Over bazige schoonmoeders, vervelende kinderen en lastige echtgenoten nog maar niet gesproken!
 
Beïnvloeden is een belangrijke vaardigheid als je samenwerkt. Ongeacht jouw rol, je zal altijd je best moeten doen om anderen voor je te winnen. Houd je hoofd en hart erbij, want door goed naar de ander te kijken, weet je welke tactiek je moet gebruiken om effectief te beïnvloeden. Zorgen dat je gehoord wordt, dat de ander naar je luistert en er ook nog wat mee doet.
 
Is het niet fijn om na deze masterclass (nog) beter te kunnen beïnvloeden! Dus er is maar 1 advies: neem deel aan deze masterclass; succes verzekerd!
Als je mee wil doen, meld je dan aan. De kosten voor deze workshop bedragen  € 275,=.
 
Kijk voor data op ons Mix and Match overzicht
Mijn trainingen Geselecteerde trainingen
Je hebt geen trainingen geselecteerd.
Neem contact op We staan u graag te woord!
We zijn tijdens kantooruren te bereiken op (070) 394 87 38.
» Contactformulier
Website
Over Tocoteam
Volg Tocoteam op:
Tocoteam
Groningsestraat 193
2587 PD Den Haag
Tel: 070-394 87 38
hansriebroek@tocoteam.nl
www.tocoteam.nl


BTW-nr: NL085816619B01
KvK-nr: 69512701

Statutair gevestigd te:
's-Gravenhage