Het Tocoteam

Home » Over Tocoteam » Tocoteam
Naast onze vaste staf werken we met een team van zeer ervaren acteurs, adviseurs, coaches en trainers. Ze hebben veel ervaring en hun sporen ruimschoots verdiend in het bedrijfsleven, de overheid en andere organisaties. Ze beschikken over uiteenlopende kennis, vaardigheden en specifieke disciplines. Met dit team kunnen we bij wijze van spreken de hele wereld aan. Ieder project of traject voor advisering, coaching of training zetten we daarom direct in gang en/of we stellen het op maat voor u samen. We stellen ons team graag nader (alfabetisch) aan u voor.

Team

Hans Riebroek  De studie Organisatiesociologie gaat vooraf aan zijn ontwikkeling als organisatieadviseur. Daarnaast onderscheidt hij zich als een bevlogen trainer met het accent op gedrag, groepsprocessen en vaardigheden. Hans ontwikkelt en begeleidt (simulatie)spellen, gericht op management en samenwerking. Voor trainingen teambuilding en teamontwikkeling is hij sinds 2009 Belbin® Team Role Accredited Facilitator.
Edwin van den Berg, acteur, coach en trainer.  Edwin is van origine acteur en is hij volledig gespecialiseerd in het spelen binnen communicatietrainingen. Edwin is breed inzetbaar en is zijn spel naturel van stijl. Daardoor weet hij deelnemers snel ‘in het spel’ te trekken. Op die manier worden rollenspellen allesbehalve als een spelletje gezien; ervarend leren is een feit. Later is Edwin zelf communicatietrainingen gaan ontwikkelen en geven. Hierbij is de praktische en concrete invalshoek het vertrekpunt waarbij de kern van communicatie en gedrag centraal staan. Zijn manier van trainen is interactief, down to earth en met een vleugje humor. In zijn coaching gaat Edwin in op arbeidgerelateerde vragen en/of problemen. Ze kunnen mentaal en/of emotioneel van aard zijn. Als coach is hij pragmatisch en is zijn stijl te omschrijven als no-nonsense. Naast deze werkzaamheden heeft Edwin psychologie gestudeerd en werkt hij als behandelaar binnen de geestelijke gezondheidszorg.
Esther Gast acteur en trainer. Esther studeert in 1985 af als acteur en dramadocent. Sinds 1997 werkt ze fulltime als trainingsacteur en cotrainer. In de resterende tijd spreekt ze radio- en tv commercials in (o.a. Citroën, Postcodeloterij, Eye wish), voorlichtingsfilms, documentaires, promo's, boeken en voice responses. Ze verzorgt diverse communicatietrainingen zoals agressietraining, conflicthantering, slecht nieuws gesprekken, telefoontraining, regiemodellen, acts, interactief theater, improvisaties en assessments.
Heribert Korte adviseur en trainer. Eerst een opleiding als docent Nederlands en Tekenen. Daarna studeert hij Algemene Literatuurwetenschap. Hij ontwikkelt en verzorgt al jarenlang diverse communicatie- en management trainingen voor het bedrijfsleven en de overheid. Heribert is auteur van verschillende lesmethoden en het in 2009 verschenen boek Professioneel Presenteren, En zo dus in de praktijk. Voor trainingen teambuilding en teamontwikkeling is hij sinds 2009 Belbin® Team Role Accredited Facilitator.
Jerome ten Noever de Brauw adviseur, coach en trainer. Hij ondervindt als zelfstandig ondernemer aan den lijve wat de vele factoren zijn die persoonlijke effectiviteit beïnvloeden. Jerome is gecertificeerd trainer Rationele Effectiviteit Training® (RET®). Dit is een methode om ongewenst gedrag of emoties van mensen om te buigen naar meer effectief gedrag of effectievere emoties. Hij is ook geautoriseerd om te werken met kernkwaliteiten en het kernkwadrant®. Zijn specialiteiten zijn: persoonlijke effectiviteit, (commerciële) communicatie en Management & Leiderschap.
Casper Nusselder adviseur en trainer. Als hoofdverpleegkundige werkt hij op diverse gesloten afdelingen van de psychiatrie. Na verschillende managementopleidingen gevolgd te hebben, leidt hij meerdere projecten bij diverse instellingen van de gezondheidszorg. Hij zet afdelingen op en begeleidt ze. Met zijn uitgebreide ervaring en scholing in de gezondheidszorg verzorgt hij verschillende trainingen over onder meer agressiebeheersing.
Roxane Rakic, trainer.studeerde psychologie in Leiden en werkte bij de Landmacht om militairen voor te bereiden op uitzending en vervolgens freelance in de functie van opleider/trainer. Na 12 jaar werd zij zo nieuwsgierig naar het wel en wee van de mens dat ze de opleiding volgde om gedragstherapeut te worden en zij werkt nu inmiddels 6 jaar als zodanig in een maatschap voor psychologie en psychiatrie in de 2e lijns gezondheidszorg. Het vak van trainer wil zij echter ook blijven uitoefenen’.
Henriëtte Wiessenberg, (organisatie) coach en trainer. Sinds 2007 bezield werkend vanuit het hart bij Emerga. Vanuit haar fascinatie voor het bijzondere functioneren van lichaam en geest ontwikkelde zij Emerga's therapievormen. Het in samenhang aanpakken van fysieke en psychische blokkades zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer gaat werken is gegrond op haar jarenlange ervaring en een scala aan opleidingen.
'Emerga betekent: Kom Tevoorschijn. Wie ben je, zonder je lichamelijke problemen, zonder je klachten door chronische ziekte, zonder de obstakels die er al langer voor zorgen dat je niet lekker in je vel zit? Ik laat je graag op een zachte en zekere manier ervaren wie je werkelijk bent.'
Wil je meer weten over het werk van Emerga ga dan hier naar toe. http://www.emerga.nl
 
Rokus van ’t Riet trainer, coach en adviseur. Studeerde arbeids- en organisatiepsychologie. In de afgelopen 12 jaar heeft hij vanuit verschillende bureaus en als zelfstandig ondernemer gewerkt aan het succes van mensen in organisaties. Aanpak en werkwijze zijn maatwerk. Advies, training of coaching staan in verbinding met de ontwikkeling van de organisatie als geheel of een onderdeel daarvan. De toegevoegde waarde voor opdrachtgevers zit in de versterking van dat deel van de organisatie dat afhankelijk is van leiding, persoonlijke effectiviteit, vaardigheden, cultuur en goede samenwerking.
Marlies Roelofs trainer en acteur.   ”Wat heb jij leuk werk!” Dat hoor ik vaak. En daar kan ik alleen maar volmondig “ja!” op zeggen. De combinatie van coachen, trainingsacteren en trainingen geven vind ik heerlijk. De essentie van die drie is grotendeels dezelfde; een dag is voor mij geslaagd wanneer ik blije en geïnspireerde mensen naar huis zie gaan. Mensen bereiken, raken, iets leren,  laten ervaren en kwartjes laten vallen... Daar word ik blij van, daar ligt mijn hart. Marlies Roelofs is coach, trainster en trainingsactrice. Na de PABO heeft ze gewerkt in de kinderopvang, op een NSO groep als seniorleidster en teamcoach en als interim leidinggevende bij KDV.  Daarnaast heeft ze veel verschillende toneel- en communicatietrainingen gedaan, waaronder Video Interactie Begeleiding, Trainingsacteren en NLP.
 Agnes Kleijn trainer. Heeft een brede ervaring op verschillende terreinen in de zakelijke dienstverlening bij meerdere organisaties en diverse projecten bij de overheid. Zij is gespecialiseerd in het versterken van praktische vaardigheden zoals persoonlijke- en teameffectiviteit, communicatie en samenwerking, zodat teams bijvoorbeeld problemen beter bespreekbaar maken en hechter opereren. Daarnaast richt zij zich ook op loopbaanbegeleiding en traint in o.a. solliciteren, presentatie technieken, klantgerichtheid en andere arbeidsmarktvaardigheden. Door haar empathie maakt ze mensen bewust van hun kwaliteiten en verbeterpunten. Het verbinden van verschillen tussen niveaus, generaties en culturen kenmerkt Agnes, waarbij ze tussen de mensen staat, en dat wekt vertrouwen.
Mijn trainingen Geselecteerde trainingen
Je hebt geen trainingen geselecteerd.
Neem contact op We staan u graag te woord!
We zijn tijdens kantooruren te bereiken op (070) 394 87 38.
» Contactformulier
Website
Over Tocoteam
Volg Tocoteam op:
Tocoteam
Groningsestraat 193
2587 PD Den Haag
Tel: 070-394 87 38
hansriebroek@tocoteam.nl
www.tocoteam.nl


BTW-nr: NL085816619B01
KvK-nr: 69512701

Statutair gevestigd te:
's-Gravenhage