Het Tocoteam

Home » Over Tocoteam » Tocoteam
Naast onze vaste staf werken we met een team van zeer ervaren acteurs, adviseurs, coaches en trainers. Ze hebben veel ervaring en hun sporen ruimschoots verdiend in het bedrijfsleven, de overheid en andere organisaties. Ze beschikken over uiteenlopende kennis, vaardigheden en specifieke disciplines. Met dit team kunnen we bij wijze van spreken de hele wereld aan. Ieder project of traject voor advisering, coaching of training zetten we daarom direct in gang en/of we stellen het op maat voor u samen. We stellen ons team graag nader (alfabetisch) aan u voor.

Team

Hans Riebroek  De studie Organisatiesociologie gaat vooraf aan zijn ontwikkeling als organisatieadviseur. Daarnaast onderscheidt hij zich als een bevlogen trainer met het accent op gedrag, groepsprocessen en vaardigheden. Hans ontwikkelt en begeleidt (simulatie)spellen, gericht op management en samenwerking. Voor trainingen teambuilding en teamontwikkeling is hij sinds 2009 Belbin® Team Role Accredited Facilitator.
Heribert Korte adviseur en trainer. Eerst een opleiding als docent Nederlands en Tekenen. Daarna studeert hij Algemene Literatuurwetenschap. Hij ontwikkelt en verzorgt al jarenlang diverse communicatie- en management trainingen voor het bedrijfsleven en de overheid. Heribert is auteur van verschillende lesmethoden en het in 2009 verschenen boek Professioneel Presenteren, En zo dus in de praktijk. Voor trainingen teambuilding en teamontwikkeling is hij sinds 2009 Belbin® Team Role Accredited Facilitator.
Jerome ten Noever de Brauw adviseur, coach en trainer. Hij ondervindt als zelfstandig ondernemer aan den lijve wat de vele factoren zijn die persoonlijke effectiviteit beïnvloeden. Jerome is gecertificeerd trainer Rationele Effectiviteit Training® (RET®). Dit is een methode om ongewenst gedrag of emoties van mensen om te buigen naar meer effectief gedrag of effectievere emoties. Hij is ook geautoriseerd om te werken met kernkwaliteiten en het kernkwadrant®. Zijn specialiteiten zijn: persoonlijke effectiviteit, (commerciële) communicatie en Management & Leiderschap.
Casper Nusselder adviseur en trainer. Als hoofdverpleegkundige werkt hij op diverse gesloten afdelingen van de psychiatrie. Na verschillende managementopleidingen gevolgd te hebben, leidt hij meerdere projecten bij diverse instellingen van de gezondheidszorg. Hij zet afdelingen op en begeleidt ze. Met zijn uitgebreide ervaring en scholing in de gezondheidszorg verzorgt hij verschillende trainingen over onder meer agressiebeheersing.
Roxane Rakic, trainer.studeerde psychologie in Leiden en werkte bij de Landmacht om militairen voor te bereiden op uitzending en vervolgens freelance in de functie van opleider/trainer. Na 12 jaar werd zij zo nieuwsgierig naar het wel en wee van de mens dat ze de opleiding volgde om gedragstherapeut te worden en zij werkt nu inmiddels 6 jaar als zodanig in een maatschap voor psychologie en psychiatrie in de 2e lijns gezondheidszorg. Het vak van trainer wil zij echter ook blijven uitoefenen’.
Marlies Roelofs trainer en acteur.   ”Wat heb jij leuk werk!” Dat hoor ik vaak. En daar kan ik alleen maar volmondig “ja!” op zeggen. De combinatie van coachen, trainingsacteren en trainingen geven vind ik heerlijk. De essentie van die drie is grotendeels dezelfde; een dag is voor mij geslaagd wanneer ik blije en geïnspireerde mensen naar huis zie gaan. Mensen bereiken, raken, iets leren,  laten ervaren en kwartjes laten vallen... Daar word ik blij van, daar ligt mijn hart. Marlies Roelofs is coach, trainster en trainingsactrice. Na de PABO heeft ze gewerkt in de kinderopvang, op een NSO groep als seniorleidster en teamcoach en als interim leidinggevende bij KDV.  Daarnaast heeft ze veel verschillende toneel- en communicatietrainingen gedaan, waaronder Video Interactie Begeleiding, Trainingsacteren en NLP.
 Agnes Kleijn trainer. Heeft een brede ervaring op verschillende terreinen in de zakelijke dienstverlening bij meerdere organisaties en diverse projecten bij de overheid. Zij is gespecialiseerd in het versterken van praktische vaardigheden zoals persoonlijke- en teameffectiviteit, communicatie en samenwerking, zodat teams bijvoorbeeld problemen beter bespreekbaar maken en hechter opereren. Daarnaast richt zij zich ook op loopbaanbegeleiding en traint in o.a. solliciteren, presentatie technieken, klantgerichtheid en andere arbeidsmarktvaardigheden. Door haar empathie maakt ze mensen bewust van hun kwaliteiten en verbeterpunten. Het verbinden van verschillen tussen niveaus, generaties en culturen kenmerkt Agnes, waarbij ze tussen de mensen staat, en dat wekt vertrouwen.
Mijn trainingen Geselecteerde trainingen
Je hebt geen trainingen geselecteerd.
Website
Over Tocoteam
Volg Tocoteam op:
Tocoteam
Lissenvaart 12
2724 SH Zoetermeer
Tel: +31 6 510 515 41
hansriebroek@tocoteam.nl
www.tocoteam.nl


BTW-nr: NL001309779B84
KvK-nr: 69512701

Statutair gevestigd te:
's-Gravenhage